Zakhorloge Ketting "Floral Timepiece" Medium

Vorige Artikel 6 van 80 Volgende
€ 13,95

Als je van sieraden in vintage stijl houdt, is dit klokje een toffe aanvulling in jouw sieradenkistje.
Deze mooie ketting met zakhorloge is antraciet van kleur, wat de ketting nog nét wat aparter maakt.
Op het bovenste klepje zit een glazen plaatje met bloemen afbeelding.
Het zakhorloge kan open geklikt worden door het knopje bovenop in te drukken.
Dit zakhorloge is een size medium. De diameter van het klokje is ongeveer 38mm.
De lengte van de ketting kan je zelf kiezen.
Om je even een idee te geven; hier kan je zien hoe verschillende lengtes ongeveer vallen bij iemand met een gemiddeld postuur. Ben je lang en / of volslank, dan zal het iets korter vallen dan op het plaatje. Ben je klein en / of heel tenger, dan zal het net iets langer vallen.

Meten = weten. Om helemaal goed te kunnen bepalen hoe lang je de ketting moet nemen, kan je een touwtje op de juiste lengte om je nek doen en dit daarna even opmeten. Als je een meetlint in huis hebt hebt kan je het natuurlijk ook daarmee opmeten.

Het klokje loopt op het moment dat wij het versturen. Omdat we natuurlijk niet kunnen zien hoe lang het batterijtje dat erin zit nog meegaat, leveren wij er een gratis batterijtje bij. Je kunt dit zakhorloge aan de achterkant open maken door er een plat mesje onder te steken. Je wipt het klepje daarmee omhoog en dan zie je vanzelf het batterijtje zitten.
Om het klokje gelijk te zetten moet je even het pinnetje aan de bovenkant uittrekken. Je kunt er vervolgens aan draaien. Heb je de juiste tijd ingesteld? Dan kan je het knopje weer indrukken. De secondenwijzer zal dan gaan lopen.

Nieuwsbrief

Meld je aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden
© 2010 - 2022 sieradenkistje.nl | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel