Amazoniet Ketting "Amazonite Love" Stainless Steel - Met Of Zonder Kaartje

Artikel 1 van 58 Volgende
€ 9,95

Dit mooie goudkleurige kettinkje is met de hand gemaakt. De gebruikte materialen zijn stainless steel (ketting, slotjes, ringetjes en hart bedeltje) en een  edelsteen hanger (Amazoniet met een randje goudkleurig koper). De Amazoniet steen is 18mm bij 13mm groot.
Hou er rekening mee dat, doordat het om een natuursteen gaat, de stenen onderling iets kunnen verschillen in kleur en tekening.
Je kunt kiezen uit twee ketting lengtes; verstelbaar van 40cm t/m 45cm of verstelbaar van 46cm t/m 51cm.

Dit kettinkje is ook een perfect cadeautje voor iemand waar je van houdt. Je kunt er dan voor kiezen om er een kaartje bij te doen, maar je kunt het natuurlijk ook zonder kaartje bestellen.

Wil je het kettinkje rechtstreeks naar iemand anders laten sturen? Vul dan haar adres als afwijkend afleveradres in tijdens het afronden van je bestelling. We zullen er dan een kaartje bij doen met jouw naam erop, zodat ze weet van wie ze dit mooie cadeautje heeft gekregen.

Meten = weten. Om goed te kunnen bepalen hoe lang je de ketting moet nemen, kan je een touwtje op de juiste lengte om je nek doen en dit daarna even opmeten. Als je een meetlint in huis hebt hebt kan je het natuurlijk ook daarmee opmeten.

Nieuwsbrief

Meld je aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden
© 2010 - 2021 sieradenkistje.nl | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel