Annuleren, Retourneren & Ruilen

Zolang wij de bestelling nog niet hebben gepost is annuleren geen probleem. Is de bestelling al wel gepost dan kan de bestelling geretourneerd worden na aankomst.

Je hebt 14 dagen de tijd om melding te maken van retour en nogmaals 14 dagen om het daadwerkelijk te retourneren. Voorwaarde is wel dat het artikel ongedragen en onbeschadigd is. Wanneer er kaartjes aan zitten, deze graag laten zitten tijdens het passen en er pas afhalen als je besluit het artikel te houden.
Om gebruik te maken van dit recht kan je contact met ons opnemen via info@sieradenkistje.nl. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van je retour terugstorten, mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is. Stuur je de hele bestelling retour dan betalen wij ook de verzendkosten terug die je bij je aankoop hebt betaald. Bij retournering van een deel van je bestelling worden deze verzendkosten niet vergoed.
De verzendkosten voor het retourneren dien je zelf te betalen (tenzij het om een fout van ons gaat natuurlijk). Deze kosten bedragen circa 6,95 per pakket, raadpleeg voor de exacte tarieven de website van de vervoerder. Ook het risico van het verzenden van je retour is voor eigen rekening.


Belangrijk: Wil je iets retourneren, meld je retour dan aan via info@sieradenkistje.nl en voeg, wanneer dat mogelijk is, bij de mail het ingevulde herroepingsrecht formulier (hieronder te downloaden). Nadat wij jouw retourmelding hebben ontvangen, heb je nog 14 dagen de tijd om de artikelen retour te sturen. Stuur met je retour ook de bevestigingsmail en / of factuur (deze sturen wij altijd mee met de betaalbevestigingsmail én de verzendbevestigingsmail) en een ingevuld retourformulier (hieronder te downloaden) mee.
Wij hebben dit nodig voor onze administratie en de belastingdienst.
Het rekeningnummer dat je opgeeft voor de terugbetaling dient gelijk te zijn aan het rekeningnummer waarmee je de betaling aan Sieradenkistje.nl heeft voltooid. Dit i.v.m. eventuele fraude met terugbetalingen.
Hier kan je het herroepingsformulier en het retourformulier downloaden:
Herroepingsrecht formulier
Retourformulier

Retouren kunnen worden gestuurd naar:
Sieradenkistje.nl
Pollux 79
3902 TB  Veenendaal

Zorg ervoor dat het artikel goed verpakt is, zodat het tijdens verzending niet kapot kan gaan.
Verpak het bij voorkeur zoals je het ook van ons hebt ontvangen, dat is altijd de veiligste manier.
Heb je er een gratis artikel als dank voor je bestelling bij gekregen? Bij retournering van de gehele bestelling ontvangen wij dit ook graag terug. We hebben gemerkt dat deze attentie vaak wel gehouden wordt en dat is natuurlijk niet helemaal fair.

Wil je iets ruilen dan kan je dezelfde procedure volgen, je kunt dan voor het nieuwe artikel gewoon een nieuwe bestelling plaatsen.© 2010 - 2017 sieradenkistje.nl | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel
Deze website maakt gebruik van cookies. Accepteren Meer informatie