-12%

Zakhorloge Ketting "Victorian Beauty" Large

Artikel 407 van 425
€ 16,95 € 14,95 (inclusief btw)
Het artikel is uitverkocht.

Geweldige lange bronskleurige ketting met groot zakhorloge in vintage stijl!
Het zakhorloge is mooi opengewerkt waardoor je vanaf de buitenkant het uurwerk gedeeltelijk ziet en de achterkant is gedessineerd.
Aan de ketting hangen een vogeltje en een strikje.
Het zakhorloge werkt natuurlijk gewoon en het klepje kan open.
De afmeting van het zakhorloge is ongeveer 4,7cm x 4,7cm
De lengte van de ketting is ongeveer 75cm.
De ketting sluit met een slotje.

Meten = weten. Dit is een GROOT zakhorloge (zie de afmetingen hierboven). Om te zien hoe groot dit zakhorloge is, kan je het even checken met een liniaal. We verkopen ook kleinere zakhorloges aan een ketting, zie hiervoor de zakhorloges met "medium" of "small" achter de productnaam

Bij de laatste levering die we hebben binnen gekregen is het gedeelte waar de ketting aan hangt (dat bovenste 'lipje' net boven het knopje om 'm mee open te klikken) helemaal egaal.
Verder zijn ze precies hetzelfde als op de foto.
Het klokje loopt op het moment dat wij het versturen. Omdat we natuurlijk niet kunnen zien hoe lang het batterijtje dat erin zit nog meegaat, leveren wij er een gratis batterijtje bij. Je kunt dit zakhorloge aan de achterkant open maken door er een plat mesje onder te steken. Je wipt het klepje daarmee omhoog en dan zie je vanzelf het batterijtje zitten.

Om het klokje gelijk te zetten moet je even het pinnetje aan de bovenkant uittrekken. Je kunt er vervolgens aan draaien. Heb je de juiste tijd ingesteld? Dan kan je het knopje weer indrukken. De secondenwijzer zal dan gaan lopen.

Nieuwsbrief

Meld je aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden
© 2010 - 2024 sieradenkistje.nl | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel