Momenteel zijn we voorzien en dus even niet op zoek naar promotors.

Heb jij een blog of een youtube account  en vind je het leuk om een keer met ons samen te werken in de vorm van een winactie of gewoon een promotie? Wie weet kunnen we dat een keer doen! Hou er wel rekening mee dat het een samenwerking met gesloten beurs moet zijn, omdat wij maar een kleine webshop zijn en daar dus geen budget voor beschikbaar hebben. Daarom zoeken we hiervoor alleen mensen die het dus echt als hobby zien en niet als werk.
Hoe doen we dat? Wij sturen op onze kosten twee sieraden naar je toe. Jij toont deze sieraden met een duidelijke verwijzing naar onze webshop in je vlog, of je schrijft een blog over ons / de sieraden die je hebt ontvangen. De artikelen die je toont aan je volgers mag je natuurlijk houden. Ook promoten wij jouw blog of Instagram account. Wij hebben momenteel 4100 volgers op Facebook en 1700 op Instagram. Er komt ook een linkje naar jouw account / artikel op onze site te staan.

LET OP: Een samenwerking is voor ons alleen interessant wanneer een blog of vlog toch nog redeijk wat volgers heeft (denk aan meer dan 1000 voor een blogger en meer dan 2000 voor een vlogger) en zijn daarom alleen door deze bloggers / vloggers aan te vragen (let op: vaste volgers zijn niet hetzelfde als pageviews!). Met instagrammers werken wij niet zoveel meer samen, omdat  is gebleken dat we daar niet echt  iets uithalen. Onze eigen winacties en promoties werken veel beter en daarom werken we nog maar af en toe samen met Instagram accounts (die we meestal zelf uitkiezen).
Let op: aanvragen voor een samenwerking ontvangen wij graag via de mail. Via social media worden ze niet altijd gezien.

Mocht je niet in aanmerking komen voor een gesponsorde samenwerking, maar toch graag een winactie of artikel willen plaatsen op je blog of op Instagram, dan kan je natuurlijk wel zelf iets bij ons kopen om te verloten onder je trouwe volgers.
Je kunt ons dan mailen en wij zullen jouw winactie voor je promoten op onze Facebook pagina en op de site. Dan krijg jij dus gratis promotie voor jouw blog / instagram account.

Nieuwsbrief

Meld je aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden
© 2010 - 2021 sieradenkistje.nl | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel