Je hebt 14 dagen de tijd om melding te maken van retour en vanaf de dag van de aanmelding van je retour heb je nogmaals 14 dagen om het daadwerkelijk te retourneren. Voorwaarde is wel dat het artikel ongedragen en onbeschadigd is. Wanneer er kaartjes / labels aan zitten, deze graag laten zitten tijdens het passen en er pas afhalen als je besluit het artikel te houden (hetzelfde wat je doet wanneer je iets in een winkel past dus). Zo houden wij enige controle over het feit of iets niet gedragen is. Zonder de kaartjes er nog aan kunnen we je retour niet aannemen.

Let op: Oorbellen kunnen i.v.m. de hygiene alleen geretourneerd of geruild worden wanneer de verpakking en de sealsticker intact zijn. Je kunt ze dus wel bekijken, maar niet passen. Wij verpakken oorbellen in een transparant zakje. Dit zakje wordt gesealed met een sticker. Wij kunnen ze alleen terugnemen als de sticker en het zakje onbeschadigd zijn.

Belangrijk: Wil je iets retourneren, meld je retour dan aan via info@sieradenkistje.nl
Nadat wij jouw retourmelding hebben ontvangen, heb je nog 14 dagen de tijd om de artikelen retour te sturen. Stuur met je retour ook altijd de factuur en een ingevuld retourformulier (hieronder te downloaden) mee. De factuur sturen wij altijd mee met de verzendbevestigingsmail, dus deze is in je inbox te vinden. Het retourformulier is hieronder te downloaden. 
Het rekeningnummer dat je opgeeft voor de terugbetaling dient gelijk te zijn aan het rekeningnummer waarmee je de betaling aan Sieradenkistje.nl hebt voltooid. Dit i.v.m. eventuele fraude met terugbetalingen.
Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van je retour terugstorten, mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is. 
De verzendkosten voor het retourneren dien je zelf te betalen. Deze kosten bedragen max. €6,75 per zending (binnen Nederland).
Het risico van de retourzending is voor de verzender. Als je een artikel terug stuurt en het raakt kwijt of beschadigd, dan ben je daar dus zelf verantwoordelijk voor. Wij raden daarom aan om voor traceerbare post te kiezen en het goed te verpakken.

Hier kan je het herroepingsformulier en het retourformulier downloaden:
Herroepingsrecht formulier
Retourformulier
(---> deze graag invullen en meesturen met een retour)

Retouren kunnen worden gestuurd naar:
Sieradenkistje.nl
Pollux 79
3902 TB  Veenendaal
(Nederland)

Zorg ervoor dat je de artikelen goed verpakt, zodat het tijdens verzending niet kapot kan gaan. Wij kunnen alleen artikelen retour nemen die heel terug komen.
Verpak en verstuur het daarom zoals je het ook van ons hebt ontvangen, dat is altijd de veiligste manier. Pakketjes kan je b.v. opvullen met kranten, zodat het artikel niet kan gaan schuiven.
Heb je er een gratis artikel als dank voor je bestelling bij gekregen? Bij retournering van de gehele bestelling ontvangen wij dit ook graag terug. We hebben gemerkt dat deze attentie vaak wel gehouden wordt en dat is natuurlijk niet helemaal fair. Stuur je de bestelling gedeeltelijk terug, dan mag je het cadeautje natuurlijk gewoon houden.

Wil je iets ruilen dan kan je dezelfde procedure volgen, je kunt dan voor het nieuwe artikel gewoon een nieuwe bestelling plaatsen.

 


 

 

Nieuwsbrief

Meld je aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden
© 2010 - 2024 sieradenkistje.nl | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel