Je kunt bij ons op de volgende manieren betalen:

- iDeal (GRATIS)
 -Overschrijving (vooraf overmaken) (GRATIS)
- PayPal
- Klarna (achteraf betalen) - Dit is alleen mogelijk in combinatie met pakketpost en / of verzekerde pakketpost
- Bancontact (GRATIS)
- SOFORT Banking / DIRECTebanking (GRATIS)

Voor een snelle bezorging raden wij aan te kiezen voor een directe betaalmethode zoals Ideal, Bancontact etc. en dus niet voor vooraf overmaken. In dat geval krijgen wij jouw betaling namelijk meteen binnen en kan je bestelling sneller verwerkt en verzonden worden.

Wanneer je in het bezit bent van een kortingscode, dan dient deze voor het plaatsen van je bestelling te worden ingevoerd. Als je naar het winkelmandje gaat, zie je daar een vakje met 'Kortingscode' staan. Wij kunnen kortingscodes niet achteraf verrekenen.
 

Ideal

Je kunt betalen via iDEAL als je gebruik maakt van internetbankieren. Betalen via iDEAL gaat op dezelfde manier als internetbankieren. Je rekent dan snel en gemakkelijk af in de vertrouwde internetbetaalomgeving van je eigen bank.

Kosten:
Wij berekenen geen kosten voor betaling via iDEAL.

De voordelen:
Je betaalt op de vertrouwde manier van internetbankieren
Je betaalt via de veilige software van internetbankieren.
 

Vooraf Overmaken

Staat er een VISA of MASTERCARD logo op je pas? Dan kun je betalen door middel van een bankoverschrijving. Een bankoverschrijving werkt bijna hetzelfde als iDEAL betalen, het grootste verschil is echter dat je de betaling overmaakt via de website van je eigen bank en zelf alle gegevens dient in te vullen. Wanneer je niet beschikt over internetbankieren kun je met onderstaande gegevens je betaling laten overmaken bij het dichtstbijzijnde bankkantoor.

Je ontvangt een mail met de betalingsgegevens na het plaatsen van de bestelling.

Een nadeel deze optie is dat het, afhankelijk van je bank, tot 3 dagen kan duren voordat wij je betaling ontvangen. Betalingen verricht met Rabobank worden doorgaans direct bijgeschreven.
 

Paypal

Je kan snel en eenvoudig een gratis PayPal-rekening openen via de website van PayPal. Om te kunnen betalen, koppel je jouw bankrekening of creditcard aan een PayPal-rekening. Je hoeft niet eerst geld op een PayPal-rekening te storten. De betaling wordt direct afgeschreven van je bankrekening of creditcard.

Kosten:
Wij berekenen €0,95 voor betaling met Paypal, omdat dat voor ons een van de duurdere betaalmethodes is en wij dus een gedeelte van onze marge verliezen wanneer je als klant met Paypal betaalt.

De voordelen:
Je betaalt via veilige software.
Paypal biedt kopersbescherming

 

Sofort

Sofortbanking is een eenvoudig te gebruiken en rechtstreekse betaaldienst met een hoge veiligheidsstandaard. Sofortbanking is de enige Europese betaalmethode die bankonafhankelijk is en de consument naar de eigen bankomgeving leidt bij betaling. Je hoeft je niet te registreren, geen tussenrekening op te laden en ook niet in het bezit te zijn van een creditcard.

Kosten:
Wij berekenen geen extra kosten voor je betaling met Sofort.

De voordelen:
Meest gebruikte betaalmethode in Duitsland, Oostenrijk, Frankrijk, UK, Italië, Spanje, Polen, Hongarije, Slowakije en Zwitserland.
Zeer veilige en laagdrempelige betaalomgeving;


Bancontact / Mister Cash?

Bancontact/Mister Cash is het online betaalsysteem ontwikkeld door de gezamenlijke banken in België. Ben je klant van de deelnemende banken en maak je gebruik van internetbankieren? Dan kun je gebruik maken van Bancontact/Mister Cash. Je kunt direct je aankoop betalen in een voor jou vertrouwde bankomgeving.

Kosten:
Wij berekenen geen kosten voor betaling via Bancontact / Mister Cash

De voordelen:
Je betaalt via de veilige software van internetbankieren
Betaling via Bancontact/MisterCash is gratis.
 

Betalen met Klarna Achteraf Betalen?

Als je voor Betaal later kiest, bieden wij je de mogelijkheid om 14 dagen na verzending van je bestelling te betalen. Wij dragen onze vordering op jou over aan Klarna Bank AB. Klarna zal je een betaalinstructie sturen zodat je direct aan Klarna kunt betalen.

Als je voor Betaal later kiest zal Klarna je kredietwaardigheid beoordelen. Als een kredietcheck uitgevoerd is, kun je hierover geïnformeerd worden doormiddel van een brief of een e-mail. Klarna verwerkt je persoonsgegevens om te voldoen aan onze verplichtingen uit deze overeenkomst en voor de aanvullende doeleinden die je kunt vinden in onze privacyverklaring. Door gebruik te maken van de diensten van Klarna bevestig je dat je deze verklaring hebt gelezen. Wij verwerken je persoonsgegevens bijvoorbeeld om je te identificeren en om klantenanalyses, kredietbeoordelingen, marketing en bedrijfsontwikkeling uit te voeren. Wij kunnen je gegevens ook doorgeven aan geselecteerde partners (zoals kredietinformatiebureaus), die buiten de EU/EER gevestigd kunnen zijn. In de privacyverklaring vind je meer informatie over het delen van gegevens, je rechten met betrekking tot je gegevens, hoe je contact met ons kunt opnemen met vragen of hoe je een klacht kunt indienen bij een autoriteit.

Ter goedkeuring van uw verzoek om te betalen met acceptgiro voert Klarna een gegevenscontrole uit. Klarna hanteert een strikt privacybeleid zoals omschreven in haar privacy statement. Mocht onverhoopt uw verzoek tot betaling met acceptgiro niet geautoriseerd worden, dan kunt u natuurlijk het aan te kopen product betalen met een andere betaalmethode.

Klarna biedt consumenten aankoopbescherming, wat inhoudt dat je niet hoeft te betalen voor je bestelling tot je die ontvangen hebt en dat Klarna je helpt als je problemen hebt met je aankoop.

Meer informatie over deze aankoopbescherming vind je hier.

Kosten en (te) late betaling
Als je nog niet aan Klarna hebt betaald op de uiterste betaaldatum genoemd in de betaalinstructies, wordt er per e-mail kosteloos een eerste herinnering gestuurd met een nieuwe betalingstermijn van 14 dagen. Bij de tweede herinnering zal Klarna  € 13,50 aanmaningskosten in rekening brengen. Bij aankopen onder € 20,- wordt € 7,50 aanmaningskosten in rekening gebracht. Blijft betaling uit, dan kunnen deze kosten voor bedragen tot € 2.500,- oplopen tot 15% van het factuurbedrag, met een minimum van € 40,-.

U kunt bij vragen altijd contact met Klarna opnemen. Voor meer informatie verwijzen wij u naar het consumentendeel van de Klarna website.

Contactgegevens Klarna Klantenservice (Nederland):
https://www.klarna.com/nl/klantenservice/

Klarna App:
De Klarna app zet al jouw aankopen via Klarna op een rijtje en geeft je de mogelijkheid om je bestelling heel gemakkelijk (achteraf) te betalen. Je kunt deze app hier downloaden: https://www.klarna.com/nl/smoooth-app/ (de app is ook te vinden in de Google Play Store)

Kosten: 
Omdat achteraf betalen voor ons een vrij dure optie is, maar we onze klanten dit toch graag aan willen bieden, berekenen wij 1,00 + 2,99% per transactie.

De voordelen:
Je betaalt na ontvangst van de bestelling.
Je hebt langer de tijd om te betalen.

LET OP: Wil je gebruik maken van de achteraf betaal optie van Klarna, dan kan je alleen kiezen voor pakketpost of verzekerde post.
 

Nieuwsbrief

Meld je aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden
© 2010 - 2024 sieradenkistje.nl | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel