Hi, wat leuk dat je een kijkje komt nemen in de webshop!

Omdat het altijd fijn is om te weten wie er nou precies schuil gaat achter een webshop en wie jouw mailtjes steeds beantwoordt, zal ik me even in het kort voorstellen.
Ik ben Caro en ik woon en werk in Veenendaal. Ik heb Sieradenkistje in 2010 opgericht en run de webshop momenteel grotendeels in mijn eentje.
In de wat drukkere periodes krijg ik wat wat hulp van mijn vriend Marcel of van een vriendin om alle bestellingen toch zo snel mogelijk te kunnen leveren.

Nou... en dit ben ik dus!

moi2.jpg?t=1561036182&_ga=2.138082933.459328936.1558936621-777988944.1526303210


Werken doe ik vanuit ons woonhuis en dat is echt ideaal.
We hebben van twee slaapkamers een grote werkruimte gemaakt, zodat ik al mijn onderdelen en sieraden vanuit daar kan maken en inpakken.
In 2010 ben ik begonnen met alleen handgemaakte sieraden, maar omdat de webshop zo snel groeide kon ik het maken bijna niet meer bijbenen en ben ik ook een gedeelte in gaan kopen. Momenteel is ruim de helft van alle artikelen nog handgemaakt
Veel van deze handgemaakte sieraden maak ik pas wanneer er een bestelling voor binnenkomt, omdat het qua ruimte handiger is om de onderdelen apart te bewaren. Vandaar dat de bestellingen die op werkdagen na 13.00 uur binnenkomen meestal niet meer dezelfde dag verstuurd worden, maar een dagje later.
De ingekochte sieraden controleer ik ook altijd nog even zorgvuldig voor ze de deur uit gaan. Zitten alle ringetjes goed vast, werkt het slotje goed, missen er geen steentjes etc.  Er wordt dus veel zorg besteed aan de sieraden.
Het belangrijkst voor mij is dat jij als klant tevreden bent met de sieraden en de levering daarvan.
En is dat onverhoopt een keer niet het geval, dan zal ik alles op alles zetten om dat te veranderen.

Heb je nog een vraag over Sieradenkistje.nl, of b.v. over een artikel, dan mag je die natuurlijk altijd aan me stellen :)

Liefs, Caro

Nieuwsbrief

Meld je aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden
© 2010 - 2024 sieradenkistje.nl | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel