Menu

 Je kunt hieronder je vraag stellen. Vergeet geen geldig emailadres in te vullen, anders wordt het lastig om terug te mailen ;)

Adresgegevens:
Sieradenkistje.nl
Pollux 79 (géén bezoekadres!)
3902 TB  Veenendaal
0318-528743 (beperkt bereikbaar. Bij geen gehoor kan je je naam en telefoonnummer inspreken en dan bellen we je z.s.m. terug)
info@sieradenkistje.nl (mails worden doorgaans binnen een paar uur beantwoord. Mailen gaat vaak sneller. Wij kunnen dan van tevoren alvast dingen voor je uitzoeken)

Kvk nr. 50421042 

Heb je gekozen voor achteraf betalen met Afterpay? Dan kan je bij hen terecht met vragen over de betaling.
Contactgegevens AfterPay Klantenservice:
Telefoonnummer : 020 – 7 230 270
Email : klantenservice@afterpay.nl
 

Voor aanvragen voor winacties en reviews; lees eerst dit even goed door: 
http://www.sieradenkistje.nl/c-3050879/samenwerken-met-sieradenkistje-nl/
Wij worden momenteel erg veel gemaild met aanvragen voor reviews.  We hebben helaas niet de tijd om alle mailtjes over samenwerkingen te beantwoorden. Onze prioriteit ligt bij de bestellingen. Deze willen wij heel graag netjes op tijd de deur uit te krijgen en alle bestellingsgerelateerde mailtjes en mails met vragen over artikelen gaan dan ook voor. Aanvragen voor samenwerkingen schieten er dan helaas wel eens bij in.
Krijg je dus geen reactie op je aanvraag, dan kunnen we momenteel even geen samenwerking met je inplannen. Je mag het natuurlijk over een poosje altijd opnieuw proberen. Check voor de zekerheid nog even de link hierboven. Wij stellen namelijk wel een aantal eisen aan een blog / Instagram account voor we een samenwerking kunnen aangaan. Met een beperkt aantal volgers is het voor ons helaas niet rendabel om te doen.

© 2010 - 2018 sieradenkistje.nl | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel
Deze website maakt gebruik van cookies. Accepteren Meer informatie