Je kunt hieronder je vraag stellen. Vergeet geen geldig emailadres in te vullen, anders wordt het lastig om terug te mailen ;)

Adresgegevens:
Sieradenkistje.nl
Pollux 79 (géén bezoekadres!)
3902 TB  Veenendaal
0318-528743 (Beperkt bereikbaar)
info@sieradenkistje.nl (mails worden doorgaans binnen een paar uur beantwoord. Mailen gaat in 99% van de gevallen sneller dan bellen, omdat we mails overal en altijd kunnen lezen, ook buiten werktijd).

Kvk nr. 50421042 
BTW-ID: NL001918968B17

Voor aanvragen van winacties en reviews; lees eerst dit even goed door: 
http://www.sieradenkistje.nl/c-3050879/samenwerken-met-sieradenkistje-nl/
Wij worden momenteel erg veel gemaild met aanvragen voor reviews.  We hebben helaas niet de tijd om alle mailtjes over samenwerkingen te beantwoorden. Onze prioriteit ligt bij de bestellingen. Deze willen wij heel graag netjes op tijd de deur uit te krijgen en alle bestellingsgerelateerde mailtjes en mails met vragen over artikelen gaan dan ook voor. Aanvragen voor samenwerkingen schieten er dan helaas wel eens bij in.
Krijg je dus geen reactie op je aanvraag, dan kunnen we momenteel even geen samenwerking met je inplannen. Je mag het natuurlijk over een poosje altijd opnieuw proberen. Check voor de zekerheid nog even de link hierboven. Wij stellen namelijk wel een aantal eisen aan een blog / Instagram account voor we een samenwerking kunnen aangaan. Met een minder groot aantal volgers is het voor ons helaas niet rendabel om te doen.

Nieuwsbrief

Meld je aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden
© 2010 - 2024 sieradenkistje.nl | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel