Op werkdagen (ma t/m vrij) voor 13.00 uur besteld (en betaald) = dezelfde dag verstuurd. Bestel je na 13.00 uur, dan wordt je bestelling doorgaans de eerstvolgende werkdag verstuurd.

LET OP: door de Corona maatregelen is het momenteel drukker bij de post. Daardoor kan je bestelling er momenteel wat langer over doen. Dit geldt vooral ook voor zendingen buiten Nederland. Hou daar rekening mee! 

Onze verzenddagen zijn: ma, di, woe, do, vrij (m.u.v. feestdagen)

Als je iets de volgende dag nodig hebt, adviseren wij je om te kiezen voor voor de optie pakketpost of verzekerde post. Dan heb je de meeste kans dat je het ook daadwerkelijk de volgende dag in huis hebt (m.u.v. het weekend, de post wordt niet opgehaald op zaterdag en zondag). Het gebeurt namelijk af en toe dat de brievenbuspost (ook brievenbuspakjes) er iets langer over doet dan we gewend zijn. Bestel dan ook voor 13.00 uur en kies voor een directe betaalmethode als b.v. Ideal of MisterCash, dan komt de betaling direct bij ons binnen.

Bestel je vanuit het buitenland dan duurt het een paar dagen langer voor je je bestelling zal ontvangen. Voor België houdt PostNL 1-2 werkdagen aan voor pakketpost en bij brievenbuspost kan het volgens de site van PostNL tot 8 dagen duren voor je het ontvangt. Let op: Brievenbuspost naar België lijkt momenteel enige vertraging op te leveren. Hou er dus rekening mee tijdens het kiezen van de verzendwijze dat deze optie wat langer kan duren. Voor pakketpost naar België lijkt er geen vertraging te zijn.

Het bedrag wat je aan verzendkosten betaalt is gebaseerd op het gewicht van je bestelling + verpakkingsmateriaal + de bijkomende kosten die wij bij iedere bestelling standaard moeten maken (o.a. BTW & ideal- paypal of overschrijvingskosten).
Op brievenbuspakjes, pakketpost en verzekerde post leggen wij zelf wat bij, om de kosten voor onze klanten zo laag mogelijk te houden.
Mocht je voor brievenbuspost kiezen, maar de bestelling is te groot om door de brievenbus te kunnen, dan berekent het systeem automatisch de prijs van pakketpost. Wij zullen je zending in dit geval dus ook per pakketpost versturen.
Als je een of meerdere artikelen in je winkelwagentje hebt zitten, kan je meteen zien hoeveel verzendkosten je voor je bestelling betaalt.

Je kunt bij ons kiezen tussen brievenbuspost, brievenbuspakje, pakketpost en aangetekende zending.

Deze opties zijn voor Nederland allemaal beschikbaar. Woon je buiten Nederland, dan heb je de keuze tussen brievenbuspost of Pakketpost.
Kies je voor gewone brievenbuspost dan is de zending niet traceerbaar. 
Kies je voor brievenbuspakje, pakketpost en verzekerd versturen, dan krijg je een track & trace code waarmee het pakket te volgen is op de site van PostNL. Hou er rekening mee dat er op maandag geen brievenbuspost of brievenbuspakjes worden bezorgd, maar alleen pakketpost.
Verzekerd verzenden
is verreweg de veiligste optie, vandaar dat dit ook iets duurder is. Bestel je meer artikelen dan wij in de grootste brievenbusdoos kwijt kunnen, dan berekent het systeem automatisch de prijs voor pakketpost, ook al kies je voor brievenbuspost. Hou er dus rekening mee dat het niet altijd door de brievenbus past en wij het soms als pakket moeten versturen ook al kies je daar niet voor.

Nederlandse klanten kunnen ook kiezen voor "Afhalen bij een PostNL locatie". Je moet het pakket dan wel binnen 5 dagen ophalen. Doe je dat niet, dan wordt het op jouw risico retour gestuurd. Wij kunnen alleen het aankoopbedrag terug betalen als wij het pakket ook daadwerkelijk retour hebben ontvangen. Daar kan bij niet afgehaalde pakketten wat tijd overheen gaan, omdat Postnl geen haast heeft met niet opgehaalde pakketten. Raakt een niet afgehaald pakket op de terugweg kwijt, dan kunnen wij geen geld terugbetalen. Dat doen we pas als we de artikelen ook daadwerkelijk weer terug hebben ontvangen. Wanneer we een niet opgehaald pakket retour krijgen, dan behandelen we deze als een gewone retour, maar daarbij kunnen wij niet de verzendkosten terugbetalen, omdat je het dan zelf niet hebt opgehaald. Let er dus altijd op dat je het binnen 5 dagen ophaalt om onnodig extra kosten te voorkomen.

LET OP: Wil je gebruik maken van de achteraf betaal optie van Klarna, dan kan je alleen kiezen voor pakketpost of verzekerde post.

Woon je in België, kies dan voor "brievenbuspost België" of "pakketpost België". De overkomstduur naar België is gemiddeld 1-2 werkdagen voor pakketpost en en bij brievenbuspost (buspakje) kan het volgens de site van PostNL tot 8 werkdagen duren voor je het ontvangt (in werkelijkheid is dit meestal korter, maar hou er rekening mee dat het dus kan gebeuren). Voor Frankrijk en Duitsland kan je ook direct kiezen tijdens het afronden van de bestelling. Woon je in  een ander Europees land, stuur ons dan even een mailtje, dan voegen we het gewenste land toe. We hebben niet alle landen standaard toegevoegd omdat het ontzettend onoverichtelijk wordt en het bijna niet voorkomt dat er iemand vanuit een ander land dan bovenstaande bestelt.
Voor alle landen buiten Europa kan je kiezen voor de optie "Worldwide"

De factuur wordt altijd per email verstuurd samen met de betaalbevestiging én de verzendbevestiging.

 

Nieuwsbrief

Meld je aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden
© 2010 - 2021 sieradenkistje.nl | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel