Armband "Natural Azurite"

Vorige Artikel 146 van 269 Volgende
€ 6,95 (inclusief btw)
Voorraad 2 stuks

Fijn zilverkleurig ballchain armbandje met de natuursteen Azurite (kleur is blauw / groen/ zwart) De steen is ongeveer 18mm x 13mm groot.
De armband is verstelbaar en past met een polsomtrek van ongeveer 16mm t/m 21mm.

We kunnen 'm eventueel ook in een grotere maat maken. Vermeld dan even de totale omtrek in cm in de opmerkingenbox tijsens het afronden van de bestelling.

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Azurite:
Deze steen zuivert en stimuleert de 3rd eye Chakra, verbindt het het lichaam met het spirituele. Het is de verlichting van de ziel en de geest, ze helpt de meditatie, vergemakkelijkt het extrbody reizen en bewust gemaakt van het innerlijke zelf. Intuïties geworden meer subtiele, gedachten zijn duidelijker en de projecten materialiseren. Azurite helpt psychische ontwikkeling, om de mentale staat en controle emoties beter te begrijpen. Azurite is een uitstekende steen voor strijd tegen stress, vergeet de slechte herinneringen, verdriet en aanleiding geven tot gevoelens van vreugde. Het stimuleert en maakt je wilt doen met verzekering. Het kalmeert en laat beter geopende omhoog gesprekken en naar externalize zijn gevoelens.


Azurite behandelt ontsteking van botten, gewrichten, keel problemen helpt oplossen blokkades psychisch of fysiek, om te herstellen van de schade aan de hersenen, vergemakkelijkt de goede werking van de nieren, galblaas, het spijsverteringskanaal en de schildklier. Azurite is een krachtige helende steen die uitstraalt. Het wordt gebruikt, om het verre helen, herstructurering van de etherische, mediumschap, helderziendheid. Het moet overwerkte mensen, en al degenen die hebben een link met spiritualiteit en creativiteit.

Deze intens blauwe kleur met paarse schakeringen steen zal worden gebruikt voor migraine, sinus en depressie problemen of traagheid. Het stimuleert de schildklier. Geplaatst onder het hoofdkussen, bevordert het de voorspellende dromen. Azurite kunt ook verkrijgen informatie over vorige levens door middel meditaties en droom-gerelateerde evenementen. Azurite bevordert intuïtie en verhoogt van paranormale begaafdheden. Als een amulet, azurite gunstig zal zijn voor studenten omdat het heeft de eigenschap om de intellectuele capaciteit te verhogen: in dit geval, plaatst u deze in een geel zak mojo. Het bevordert intuïtie als het wordt geplaatst in een blauwe zak mojo. (Bron: http://www.chiro-soins.com/)

Nieuwsbrief

Meld je aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden
© 2010 - 2022 sieradenkistje.nl | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel