Heb jij een goedlopend blog of een instagram account met heel veel volgers en vind je het leuk om een keer met ons samen te werken in de vorm van een winactie of gewoon een promotie? Wie weet kunnen we dat een keer doen! Hou er wel rekening mee dat het echt een samenwerking moet zijn en we daar dus geen geld voor kunnen betalen.
Wat doen we dan wel? Wij sturen op onze kosten een sieraad naar je toe. Jij toont het sieraad met een duidelijke verwijzing naar onze webshop of je schrijft een blog over ons / het sieraad dat je hebt ontvangen. Het artikel dat je toont aan je volgers mag je natuurlijk houden. Ook promoten wij jouw blog of Instagram account. Wij hebben meer dan 4000 volgers op Facebook en er komt ook een linkje naar jouw account / artikel op onze site te staan.

Reviews zijn voor ons alleen interessant wanneer een blog heel veel volgers heeft (denk aan rond de 1000) en zijn daarom alleen door deze bloggers aan te vragen (let op: vaste volgers zijn niet hetzelfde als pageviews!). Voor Instagram accounts houden wij een minimum aantal volgers van 2000 aan.
Let op: aanvragen voor een samenwerking ontvangen wij graag via de mail, niet via facebook of instagram!

Mocht je niet in aanmerking komen voor een gesponsorde samenwerking, maar toch graag een winactie of artikel willen plaatsen op je blog of op Instagram, dan kan je natuurlijk wel zelf iets bij ons kopen om te verloten onder je trouwe volgers.
Je kunt ons dan mailen en wij zullen jouw winactie voor je promoten op onze Facebook pagina en op de site. Dan krijg jij dus gratis promotie voor jouw blog / instagram account.

 

 

Nieuwsbrief

Meld je aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden
© 2010 - 2024 sieradenkistje.nl | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel