Onze verzenddagen voor brievenbuspost én pakketpost zijn: ma, di, woe, do, vrij.
In het weekend worden de brievenbussen niet meer geleegd door PostNL, het heeft dus geen zin meer om ook op zaterdag en zondag te posten. 

Heb je iets de volgende dag al nodig? Dan is het natuurlijk heel belangrijk om op tijd te bestellen. Graag ontvangen we je bestelling dan voor 12.00 uur en meld voor alle zekerheid even dat je het snel nodig hebt.
Kies dan ook voor de optie pakketpost of brievenbuspakje (en betaal met Ideal of Paypal!), dan heb je de meeste kans dat je het ook daadwerkelijk de volgende dag in huis hebt (m.u.v. het weekend, pakketten worden namelijk niet opgehaald op zaterdag en zondag). 
Bestel je vanuit het buitenland dan duurt het een paar dagen langer voor je je bestelling zal ontvangen.

Het bedrag wat je aan verzendkosten betaalt is gebaseerd op het gewicht van je bestelling + verpakkingsmateriaal + de bijkomende kosten die wij bij iedere bestelling standaard moeten maken (o.a. BTW).
Op pakketpost leggen wij zelf wat bij om de kosten voor onze klanten zoveel mogelijk te drukken.
Als je een of meerdere artikelen in je winkelwagentje hebt zitten kan je meteen zien hoeveel verzendkosten je voor je bestelling betaalt.

Voor Nederland kies je dan "brievenbuspost Nederland", "brievenbuspakje" of "pakketpost Nederland" en voor België kies je voor "brievenbuspost Europa" of pakketpost Europa".

Je kunt bij ons kiezen tussen brievenbuspost, brievenbuspakje en pakketpost
Kies je voor gewone brievenbuspost dan is de zending niet traceerbaar. 
Kies je voor brievenbuspakje of pakketpost dan krijg je een track & trace code waarmee het pakket ook bij zoekraken door PostNL weer terug gevonden kan worden.
Het risico van brievenbuspost zonder track & trace code kan je nemen bij kleine bedragen, maar wij raden je aan om bij hogere bedragen voor een traceerbaar brievenbuspakje of pakketpost te kiezen, dat is namelijk veiliger!

 Brievenbuspost zonder track & trace code komt regelmatig veel te laat aan. PostNL is er erg slordig mee en bij zoekraken is het niet meer terug te vinden. De keuze tussen brievenbuspost of brievenbuspakje (of evt. pakketpost) is natuurlijk aan jou, maar wij raden aan om voor een van de traceerbare opties te kiezen, zeker als het om een groot bedrag gaat of als je het artikel snel in huis wil hebben.

 

Nieuwsbrief

Meld je aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden
© 2010 - 2024 sieradenkistje.nl | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel