Zolang wij de bestelling nog niet hebben gepost is annuleren geen probleem. Is de bestelling al wel gepost dan kan de bestelling geretourneerd worden na aankomst.

Je hebt 14 dagen de tijd om melding te maken van retour en nogmaals 14 dagen om het daadwerkelijk te retourneren. Voorwaarde is wel dat het artikel ongedragen en onbeschadigd is. Wanneer er kaartjes / labels aan zitten, deze graag laten zitten tijdens het passen en er pas afhalen als je besluit het artikel te houden (hetzelfde wat je doet wanneer je iets in een winkel past dus). Zo houden wij enige controle over het feit of iets niet gedragen is. 
Let op: Oorbellen kunnen i.v.m. de hygiene alleen geretourneerd of geruild worden wanneer de verpakking en de sealsticker intact zijn. Je kunt ze dus wel bekijken, maar niet passen. Wij verpakken oorbellen in een transparant zakje. Dit zakje wordt gesealed met een sticker. Wij kunnen ze alleen terugnemen als de sticker onbeschadigd is.

Belangrijk: Wil je iets retourneren, meld je retour dan aan via info@sieradenkistje.nl
Nadat wij jouw retourmelding hebben ontvangen, heb je nog 14 dagen de tijd om de artikelen retour te sturen. Stuur met je retour ook altijd de factuur en een ingevuld retourformulier (hieronder te downloaden) en herroepingsformulier mee. De factuur sturen wij altijd mee met de verzendbevestigingsmail, dus deze is in je inbox te vinden. Het retourformulier en herroepingsformulier zijn hieronder te downloaden. Wij hebben deze formulieren nodig voor onze administratie en moeten deze kunnen overdragen aan de belastingdienst wanneer zij daar om vragen. Zonder deze formulieren kunnen wij de retour niet in behandeling nemen!
Het rekeningnummer dat je opgeeft voor de terugbetaling dient gelijk te zijn aan het rekeningnummer waarmee je de betaling aan Sieradenkistje.nl hebt voltooid. Dit i.v.m. eventuele fraude met terugbetalingen.
Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van je retour terugstorten, mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is. Stuur je de hele bestelling retour dan betalen wij ook de verzendkosten terug die je bij je aankoop hebt betaald. Bij retournering van een deel van je bestelling worden deze verzendkosten niet vergoed.
De verzendkosten voor het retourneren dien je zelf te betalen (tenzij het om een fout van ons gaat natuurlijk). Deze kosten bedragen circa 6,95 per zending. Het risico van de retourzending is voor de verzender. Als je een artikel terug stuurt en het raakt kwijt, dan bent je daar dus zelf verantwoordelijk voor. Kies daarom voor traceerbare post!


Hier kan je het herroepingsformulier en het retourformulier downloaden:
Herroepingsrecht formulier
Retourformulier

Retouren kunnen worden gestuurd naar:
Sieradenkistje.nl
Pollux 79
3902 TB  Veenendaal

Zorg ervoor dat je de artikelen goed verpakt, zodat het tijdens verzending niet kapot kan gaan. Wij kunnen alleen artikelen retour nemen die heel terug komen.
Verpak en verstuur het daarom zoals je het ook van ons hebt ontvangen, dat is altijd de veiligste manier.
Heb je er een gratis artikel als dank voor je bestelling bij gekregen? Bij retournering van de gehele bestelling ontvangen wij dit ook graag terug. We hebben gemerkt dat deze attentie vaak wel gehouden wordt en dat is natuurlijk niet helemaal fair. Stuur je de bestelling gedeeltelijk terug, dan mag je het cadeautje natuurlijk gewoon houden.

Wil je iets ruilen dan kan je dezelfde procedure volgen, je kunt dan voor het nieuwe artikel gewoon een nieuwe bestelling plaatsen.Nieuwsbrief

Meld je aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden
© 2010 - 2024 sieradenkistje.nl | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel